Öppettider: Mån-ons kl.8-18

Priser & behandlingar

Läs mer

Priser

Förebyggande friskvårdsfötter

695 kr

Fotvård inkl. fotmassage och kaffe – 60 min

550 kr

Fotvård halv behandling – 30 min

360 kr

Fot/underbensmassage – 30 min

300 kr

Benmassage – 20 min

200 kr

Benvaxning halva ben

300 kr

Benvaxning hela ben

400 kr

Taktil Massage – 1 tim

700 kr

Massagefåtölj – 15 min

40 kr

Presentkort

Valfritt belopp

Taktil massage

Avslappningsmassage för ung–gammal,
sjuk-frisk, personal-patient.

Taktipro, originalmetoden Taktil Massage, är en mjuk omslutande beröring av huden som sker med respekt, omtanke och lyhördhet för individens integritet och behov. Under hela massagen är kroppen inboad i badlakan och filtar förutom den kroppsdel som masseras. Taktipro aktiverar kroppens smärtlindrande, läkande och återhämtande system. Effekter som man ofta ser är avslappning, bättre sömn, förbättrad mag-tarm-funktion, sänkt blodtryck, mindre stresslindring av smärta, mindre oro och tänd livsgnista. Många erbjuder Taktipro som ett komplement i rehabilitering samt inom friskvård och spa med målet ökat välbefinnande.

Fotvård – Fotbehandling

Medicinsk fotvårdsbehandling
Inleds med ett uppfräschande fotbad. Därefter klipps och slipas naglarna och eventuella förhårdnader, liktornar, nageltrång och hälsprickor avlägsnas. Avslutas med en fotmassage.  60 minuter 530 kr.

Fotvård-Delbehandling
Behandling av enstaka problem, såsom nageltrång, liktorn, vårtor eller endast klippning/ slipning av naglar. 30 minuter 350kr.

Fotvårdsbehandling Friskvård
Friskvårdspaketet består av en timmes behandling av dina fötter för att förebygga problem och få dina fötter mjuka och sköna att använda. Efter ett skönt fotbad klipps naglar, olika förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Den här tjänsten väljer du när du använder ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Friskvård är momsbelagd och därför skiljer sig priset jämfört med vanlig medicinsk fotvård som är en momsbefriad tjänst. Friskvård genom Epassi 60 minuter  695 kr.

Benvaxning